Over Honestli.nl

Wij zijn Honestli gestart daar we behoefte zien aan meer eerlijkheid in de wereld. Vooral voor degenen van ons met onzichtbare littekens (of open wonden). Serieuze onderwerpen die moeilijk bespreekbaar zijn in het dagelijks leven. Zonder filter, zonder bullshit. Ruimte voor eerlijke verhalen, omdat het begint met eerlijkheid. Ook als het onmogelijk voelt of je niet weet waar je moet beginnen. Ook als je niet eerlijk durft te zijn omdat je je ‘gek’ voelt of als je niet begrepen wordt. Wij zijn hier om je te helpen. Maar wie zijn wij?

Aangenaam, ik ben Tessa.
Hoi, mijn naam is Tessa. Ik ben 24 jaar en woon in Amsterdam. Uit eigen ervaring is bij mij de ambitie ontstaan om een platform als Honestli op te richten. Ik heb zelf een aantal dingen meegemaakt en weet daarom hoe belangrijk eerlijkheid en openheid is in het overkomen van veel verschillende problemen en in het verbinden met de mensen om je heen. Ik hoop dat we hier veel verschillende mensen mee kunnen helpen en dat jij daar een van bent!

Heb je vragen over mijn verhaal of wil je iets aan me kwijt? Je kunt me bereiken via e-mail op tessa@honestli.nl of bellen op 020 - 21 01 481.

Aangenaam, ik ben Jan-Paul.
Intussen loop ik alweer 25 jaar op deze planeet rond. Na 9 keer binnen Nederland verhuisd te zijn woon ik inmiddels met veel plezier in het centrum van Den Haag. Op jonge leeftijd begon ik met ondernemen, eerst als hobby, erna professioneel. Na verschillende succesvolle bedrijven gehad te hebben belandde ik op 22 jarige leeftijd in een zware burn-out. Alle voorgaande jaren werkte ik, studeerde ik en had ik een sociaal leven. Dit alles echter wel ten koste van m'n gezondheid, het was voor mij een vlucht, een zoektocht naar waardering. Inmiddels heb ik mijn leven weer grotendeels op de rit en ben ik veel ervaringen rijker die ik graag met je deel.

Heb je vragen over mijn verhaal of wil je iets aan me kwijt? Je kunt me bereiken via e-mail op jp@honestli.nl of bellen op 020 - 21 01 481.

 

Lees onze blogs Bekijk onze interviews

Steentje bijdragen?

Met Honestli willen wij meer eerlijkheid en verbinding creëeren. Een plek voor iedereen, wat je ‘invisible wounds’ ook zijn. Wij willen jou horen, zien, steunen en verbinden met anderen. Daarnaast willen we je informeren en inspiratie geven. Hiervoor zijn we hard aan het werk en we kunnen jouw hulp goed gebruiken! Wil je ons helpen? Doneer dan een symbolisch kopje thee (we drinken allebei geen koffie meer). Dankjewel!